Home / Actual / Astăzi au loc trageri cu muniţie reală în poligonul GROHOTIŞ
foto cu caracter informativ

Astăzi au loc trageri cu muniţie reală în poligonul GROHOTIŞ

Cu respect, vă aducem la cunoştinţă că în data de 4 august 2020, între orele 08.00 – 18.00, se vor executa trageri cu muniţie reală în poligonul GROHOTIŞ (zona delimitată de: muntele Zănoagei, muntele Urlăţelului, vârful Roşea, muntele Bobul Mic, vârful Grohotişul, muntele Şeţului, Poiana lui Bălan).

Pentru asigurarea securităţii şi prevenirii accidentelor, avem rugămintea ca prin grija dumneavoastră să se înştiinţeze satele, fermele, locurile izolate şi locuite că în perioada menţionată, se interzice accesul oamenilor, animalelor, căruţelor, atelajelor sau a altor categorii de utilaje şi autovehicule în poligonul GROHOTIŞ.

Pe perimetrul acestor zone se instalează posturi de pază şi populaţia este rugată să se conformeze avertizărilor militarilor din aceste posturi.

Orice accident, în eventualitatea producerii lui, va fi pus pe propria răspundere a celor care încalcă aceste prevederi.

conform comunicat Primaria Sacele

Intervenție în Piatra Mare pentru salvamontiștii săceleni. Un bărbat a avut nevoie de ajutor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia