Home / Actual / Asociația “Femeile se implică” si Asociația “Happy Moms” organizeaza o conferinta pe tema dezvoltarii afacerii prin implicare în comunitate

Asociația “Femeile se implică” si Asociația “Happy Moms” organizeaza o conferinta pe tema dezvoltarii afacerii prin implicare în comunitate

De ce și cum se pot implica afacerile în comunitate? Ce putem aplica din experiența marilor puteri economice? Care sunt beneficiile pentru o afacere care se implică în comunitate?

Asociația Femeile se implică în parteneriat cu Asociația Happy Moms și Camera de Comerț și Industrie din Brașov vă invită pe data de 10 iulie, ora 18.00, la sediul CCIBV, la o conferință ce vizează răspunsuri la întrebări privind dezvoltarea afacerii prin implicare în comunitate.

Sesiunea de knowledge sharing va fi susținută de Elena Belloiu, antreprenor cu zeci de ani de experiență în SUA, președintele Asociației Femeile se implică, activist civic și social.

După 34 ani aveasta s-a decis să revină în Romania și să aducă intrumente care pot schimba modul în care înțelegem afacerile și comunitatea în care acestea activează.

Participarea este GRATUITĂ în limita locurilor disponibile.

Vă rugăm confirmați participarea la [email protected].

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia