Home / Actual / Aproape de o catastrofă în Săcele! Un șofer a lovit conducta de alimentare cu gaz din Cartierul Ștefan cel Mare
btr

Aproape de o catastrofă în Săcele! Un șofer a lovit conducta de alimentare cu gaz din Cartierul Ștefan cel Mare

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 04.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au constatat producerea unui accident soldat cu pagube materiale, pe str. Ștefan cel Mare, din municipiu.

Un conducător auto ce se deplasa cu autoturismul pe str. Stefan cel Mare, a derapat, a lovit o conductă de alimentare cu gaz, gardul și ușa garajului unui imobil aflat la intrarea in cartier.

Dupa ce le-a distrus, soferul a abandonat autoturismul și a părăsit locul evenimentului.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 17 ani, din  județul Brașov.

Acesta ar fi luat auturismul, parcat în fața unui magazin, fără permisiunea proprietarului și l-ar fi condus, deși nu posedă permis de conducere.

La testarea tânărului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,25 mg/l alcool pur.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Magnicom SRL angajează personal calificat si necalificat pentru postul de Operator linie infoliere profile PVC

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia