Home / Actual / Locuitor din cartierul Movilei! “Azi a venit iar factura la apă de 1350 de lei, exagerat de mult!”

Locuitor din cartierul Movilei! “Azi a venit iar factura la apă de 1350 de lei, exagerat de mult!”

“Bună ziua, locuitori ai municipiului Săcele, vin și eu cu o întrebare, poate este cineva în măsura să-mi răspundă sau sa ma îndrume ce sa fac!

Sunt locatar al unui bloc din cartierul Movilei, ne vine apa de plata exagerat de mult,adică pana acum 3 luni ne veneau de plata câte 70-80 metrii de apa în condițiile în care consumul de pe scara este intre 45-55 metrii pe luna!

Acum 3 luni ne-a venit factura de 1250 de lei. M-am dus de nenumărate ori la compania Apa din Sacele, aceștia mi-au explicat ca atât se consuma și ca se fura apa și ca nu avem decât sa plătim apa, iar o data la 3 luni se citesc ceasurile și vine diferența, adică în jur la 200 de metrii!

Azi a venit iar factura de 1350 de lei, exagerat de mult! Ajungem sa plătim cate 28 de metrii într-o luna în condițiile în care consum 10 metrii!

Ma puteți îndruma unde sa fac o plângere sa rezolv ceva, deoarece cei de la Săcele, au discursul bine pregătit și finalul e trist, trebe sa se plătească factura și asa este!

Am scris în speranta ca și alte blocuri sunt în aceeași situație și poate reușim sa facem ceva!

Mulțumesc!”

conform text locuitor Mun Sacele

Promoție BetoVet în luna martie – cadou pentru cățelușul tău

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia