Home / Actual / Anunt finalizare proiect „Creșterea competitivității Electroprecizia Electrical Motors prin dezvoltarea în parteneriat cu Universitatea Transilvania – Brașov a unei noi familii de motoare electrice, cu eficiență energetică de clasa superpremium (IE4)”
default

Anunt finalizare proiect „Creșterea competitivității Electroprecizia Electrical Motors prin dezvoltarea în parteneriat cu Universitatea Transilvania – Brașov a unei noi familii de motoare electrice, cu eficiență energetică de clasa superpremium (IE4)”

„Creșterea competitivității Electroprecizia Electrical Motors prin dezvoltarea în parteneriat cu Universitatea Transilvania – Brașov a unei noi familii de motoare electrice, cu eficiență energetică de clasa superpremium (IE4)”

Electroprecizia Electrical Motors SRL cu sediul în sediul în Localitatea Săcele, Str. Parcului, Nr. 18, Județul Brașov, România, a derulat în parteneriat cu Universitatea Transilvania Brașov în perioada 26.06.2020 – 24.08.2023 proiectul „Creșterea competitivității Electroprecizia Electrical Motors prin dezvoltarea în parteneriat cu Universitatea Transilvania – Brașov a unei noi familii de motoare electrice, cu eficiență energetică de clasa superpremium (IE4)” având cod SMIS 121228.

Valoarea totală a proiectului a fost de 3.924.705,00 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a fost de 1.846.110,00 lei, din care valoarea cofinanțării Uniunii Europene este de 1.569.193,50 lei.

Obiectivul general al proiectului a constat în creșterea competitivității la nivel european și mondial, pentru a deveni prima opțiune ca furnizor de motoare electrice personalizate pentru integratorii europeni, lideri de piață în segmentul lor.

Rezultate așteptate în urma implementării proiectului:

  • Inovare de produs – dezvoltare familie nouă de motoare electrice cu eficiență energetică de clasă superpremium (IE4);
  • Inovare de proces în urma inovării de produs – familie motoare electrice IE4 introduse în fabricație;
  • 1 Cerere de brevet depusă;
  • 2 noi locuri de muncă create și ocupate în departamentul CD al întreprinderii;
  • Diseminarea rezultatelor CD prin participarea la minim 4 manifestări științifice, prin minim 4 co-publicații public-private și prin minim 3 articole publicate de întreprindere.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de contact beneficiar:

Localitatea Săcele, Str. Electroprecizia nr. 3, Județul Brașov, România

Tel. 0268 273 775, Fax. 0268 273 485

email: [email protected]

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia