Home / Actual / Andrei Kadaș, președinte PNL Săcele: Prezență istorică la vot, dar un scor jenant pentru social-democrați

Andrei Kadaș, președinte PNL Săcele: Prezență istorică la vot, dar un scor jenant pentru social-democrați

Prezență istorică la vot, dar un scor jenant pentru social-democrați. Unde? Într-un municipiu gestionat de 3 ani de o administrație ROȘIE, în condițiile unui buget considerabil la care săcelenii au cotizat plini de încredere, dar în zadar! 

Dezamăgirea a fost cuvântul de ordine chiar și în ziua alegerilor. Aroganța afișată la fiecare pas de primarul Virgil Popa, din iunie 2016, de la momentul câștigării alegerilor și lipsa transparenței nu au făcut altceva decât să genereze neîncredere. 

Astfel, într-o zi de cumpănă pentru România, PSD Săcele s-a făcut de râs! A obținut un scor electoral de-a dreptul jenant!

Pe 26 mai 2019, încă de la primele ore ale dimineții, dezinteresul părea evident! Condițiile din secțiile de votare din Săcele, amenajate de administrația condusă de primarul Virgil Popa, au lăsat urme atât în ceea ce îi privește pe alegători, cât și pe mulți membri ai secțiilor de votare.

Mirosul era insuportabil, iar spațiile total improprii pentru desfășurarea unor activități precum cele pe care le impune procesul electoral. Spre seară, ca în diaspora, s-a stat la cozi, iar la ora 21:00, când secțiile s-au închis conform legii, au fost săceleni cu drept de vot, și nu puțini, care n-au mai ajuns la urne.

Și nu din vina lor, ci din cauza organizării care, la Săcele, a lăsat de dorit pe toate planurile.

Ce s-a întâmplat duminică la Săcele, unde PSD a obținut un scor rușinos, spune multe. Multe despre dezinteresul conducătorului Popa și al locotenenților săi, consilierii PSD.

Chiar și în aceste condiții însă, săcelenii s-au mobilizat, au votat în număr foarte mare și au transmis, astfel, semnalul că nu și-au pierdut încrederea, dar doresc schimbarea.

În calitate de președinte al Filialei Municipale a PNL Săcele, în condițiile unei participări masive la vot, am convingerea că viitorul săcelenilor, cu o nouă administrație, va arăta cu totul și cu totul altfel.

Le mulțumesc săcelenilor care au votat duminică, și nu doar lor, tuturor celor care au înțeles că vântul schimbării se simte deja și se va simți din ce în ce mai tare. Îi invit pe săceleni la dialog deschis, pentru că doar în acest mod problemele lor, care nu sunt nicidecum puține, pot fi rezolvate.

Pe această cale, mulțumesc ECHIPEI de campanie pentru faptul că a scăpat Municipiul Săcele de #NIMIC!#!

comunicat Andrei Kadas – presedinte PNL Săcele!

Alianța 2020 USR-PLUS și PNL sunt marii câștigători de la Săcele! Împreună au 50% din voturi!