Home / Actual / Alegeri cu iz comunist la PSD Săcele: Popa Virgil reales președinte într-o atmosferă sumbră

Alegeri cu iz comunist la PSD Săcele: Popa Virgil reales președinte într-o atmosferă sumbră

Popa Virgil a fost reales în funcția de președinte al PSD, totul într-un congres extraordinar ce a semănat mai degrabă cu o plenară comunistă decât cu un eveniment demn de un partid modern. 

Conform unei postări a primarului pe pagina unei rețele de socializare social-democrații spun că au fost prezenți 200 de delegați, însă pe surse prezente în sala, de fapt numărul real este mai apropiat de cifra 120. 

Dintre aceștia mulți nu pareau a fi foarte fericiți să participe la un eveniment cenușiu, fără pic de entuziasm, fiind mai degrabă prezenți acolo din complezență sau din necesitate profesională. 

Evident că Popa Virgil și echipa PSD a folosit resursele locale cu lejeritate (așa cum s-a obișnuit și în alte situații), evenimentul fiind găzduit de sala de spectacole a Centrului Multicultural și Educațional Săcele, centru unde este administrator un simpatic și marcant vicepreședinte al PSD-ului din localitate.

La plenara PSD a mai participat Dunca Marius, președintele organizației județene, cel care a zâmbit cu siguranța când a auzit că PSD Săcele crede că este cea mai puternică organizație din județ a social democraților. 

Mai jos, un fotomontaj creativ cu titlu de pamflet.

(acest material este o opinie politica)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia