Home / Actual / Alarmă falsă cu bombă la un liceu din Săcele

Alarmă falsă cu bombă la un liceu din Săcele

Ieri, 7 noiembrie 2022, au fost emoții mari la Liceul Teoretic George Moroianu din Săcele.

Totul deoarece s-a primit telefonic un apel prin care se transmitea faptul că în interiorul instituției s-ar afla un dispozitiv exploziv.

La fața locului au fost dirijate echipaje de poliție, jandarmi și pirotehnisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Brașov.

Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locație și din proximitate, restricționarea traficului în perimetrul adiacent.

În aceelasi timp au fost efectuate verificări de către toate instituțiile cu atribuții în domeniu, potrivit IPJ Brașov.

Totuși, în urma acestor verificări efectuate s-a constatat faptul că alarma cu bombă de la Liceul Teoretic ”George Moroianu” din Săcele a fost una falsă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Acum autoritățile caută să-l identifice pe autorul farsei, cel ce riscă rigorile legii.

Au lăsat vestiarul lună! Echipa de rugby U15 a CS Rugby Săcele lăudată de gazdele din Constanta – Saceleanul 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia