Home / Actual / Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a depășit 50.000 de pasageri în mai puțin de patru luni

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a depășit 50.000 de pasageri în mai puțin de patru luni

Aeroportul Brașov-Ghimbav – primul construit de la zero în ultimii 50 de ani în România – a depășit 50.000 de pasageri în mai puțin de patru luni.

Cea mai mare investiție publică din județul Brașov de după 1989 este o realizare a fostului președinte al CJ Brașov, Adrian Veștea, cu sprjinul guvernărilor liberale:

,,În mai puțin de patru luni de activitate, aeroportul a deservit peste 50.000 de pasageri, care au plecat sau au venit acasă, la Brașov. Acest lucru este deosebit de important, în special pentru un aeroport nou și ne demonstrează că previziunile pe care le făceam împreună cu specialiștii aviație, la vremea la care eram președinte al Consiliului Județean Brașov, au fost corecte.

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav reprezintă cea mai mare investiție din județul Brașov și, în același timp, deschide porțile lumii către inima României, marcând o nouă etapă de dezvoltare fără precedent pentru județ. Este foarte important ca focusul autorităților locale să rămână constant pe creșterea indicatorilor de bunăstare a brașovenilor.”, Adrian Veștea, ministrul liberal al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia