Home / Actual / Adrian Veștea: ”Lucrările efectuate de Electroprecizia AG la Maternitatea Brașov au o evoluție bună”

Adrian Veștea: ”Lucrările efectuate de Electroprecizia AG la Maternitatea Brașov au o evoluție bună”

Sănătatea rămâne şi în 2023 o prioritate în ceea ce priveşte finanţările alocate din bugetul judeţului Braşov pentru modernizarea infrastructurii spitalelor pe care aceasta le administrează.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a început anul cu o verificare pe teren a stadiului lucrărilor de modernizare şi eficientizare energetică a corpului nou al Maternităţii Braşov – ultimul şantier pe care administrația îl mai are de finalizat la această unitate medicală.

”Împreună cu reprezentanţii Electroprecizia AG – firma constructoare şi cu colegul Mihai Pascu, managerul de proiect din partea Consiliului Județean Braşov, am analizat progresul acestui obiectiv investiţional finanţat din fonduri europene, pe care îl vom încheia în cursul anului 2023.

Am constatat o evoluţie bună a lucrărilor, având în vedere că terenul a fost pregătit pentru turnarea fundaţiei la unul dintre cele două lifturi exterioare cu care va fi dotat acest imobil.”, spune pre;edintele Adrian Ioan Veștea.

De asemenea, pe mai multe etaje pereţii au fost tencuiţi şi pregătiţi pentru finisajele interioare, iar racordurile la instalaţiile interioare au fost realizate în spaţiile alocate grupurilor sanitare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia