Home / Actual / Acțiunile de control pe linie de silvicultură continuă la Săcele
foto cu caracter informativ

Acțiunile de control pe linie de silvicultură continuă la Săcele

La data de 05 decembrie 2022, în intervalul orar 13.00 – 15.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele, în timp ce se aflau într-o acțiune pe linie de silvicultură, au depistat, în trafic, pe DN1A, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care transporta cu un autovehicul material lemnos, specia fag, fără să dețină documente specifice privind proveniența materialului lemnos.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 170/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului Ocolului Silvic competent.

În vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor continua astfel de acțiuni și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia