Home / Actual / Acțiune de amploare a polițiștilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale și la Săcele

Acțiune de amploare a polițiștilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale și la Săcele

În data de 24 mai a.c., între orele 12.00 – 15.00,  polițiștii de ordine publică, rutieră și investigații criminale au acționat la nivelul municipiului Brașov și municipiilor Făgăraș, Codlea și Săcele.

S-a urmarit prevenirea și combaterea fenomenelor de cerşetorie, vagabondaj şi prostituţie(manifestări în cadrul cărora poate fi inclusă şi prezenţa copiilor străzii, a spălătorilor de parbrize şi vânzătorilor ambulanţi care oferă spre vânzare diferite bunuri în zona marilor intersecţii sau în alte locuri aglomerate).

În acest interval, cei peste 100 de polițiștii participanți la activități au legitimat 422 persoane și au controlat 154 vehicule.

A fost constată o infracțiune de natură judiciară  și au fost depistate 47 persoane, dintre care 6 minori au fost încredințați familiilor.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 151 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de  23500 lei.  Dintre acestea 50 au fost aplicate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, 3 pentru activități comerciale ilicite, 80 pentru abateri la regimul rutier și 18 pentru alte abateri.

Poliția Brașov acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia