Home / Actual / Acțiune amplă a polițiștilor săceleni. 4 persoane au fost depistate și depuse la Penitenciarul Codlea

Acțiune amplă a polițiștilor săceleni. 4 persoane au fost depistate și depuse la Penitenciarul Codlea

La data de 8 mai, în cadrul unei acțiuni organizate între orele 06.00-08.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat pe raza mun. Săcele un bărbat în vârstă de 36 ani, din mun. Săcele, jud. Brașov.

Pe numele acestuia Judecătoria Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „complicitate la furt calificat”.

De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au mai depistat doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 26 ani, din mun. Săcele, jud. Brașov, pe numele cărora Judecătoria Brașov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii prin care aceștia sunt condamnați la pedepse de trei ani și nouă luni, pentru cel dintâi, respectiv patru ani și patru luni, pentru secundul, pentru săvârșirea infracțiunii de „furtul de arbori doborâți sau rupți”.

Totodată, la aceeași dată, în cadrul unei alte acțiuni organizate între orele 18.00-20.00, polițiștii au depistat pe raza mun. Săcele, un alt bărbat, în vârstă de 26 ani, din mun. Săcele, jud. Brașov, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la pedeapsa de 1 an, 4 luni și 436 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de “tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național”, “furtul de arbori care au fost tăiați ilegal din păduri” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”.

Bărbații nu erau urmăriți național și au fost depuși la Penitenciarul Codlea.

La Săcele, 2 șoferi s-au trezit cu dosare penale pentru “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia