Home / Actual / A treia ediție a Memorialului „Marian Măuță” la fotbal va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie la Săcele

A treia ediție a Memorialului „Marian Măuță” la fotbal va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie la Săcele

A treia ediție a Memorialului „Marian Măuță” la fotbal va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie, începând cu ora 9, în sala de sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele.

La competiție vor participa echipele Precizia Săcele, Rossoneri Săcele, ACS Colțea, Fortul Doftanei, Prietenii lui Măuță, Astra Brașov, ACS Hărman, Olimpic Zărnești și Steagul Roșu.

Evenimentul este dedicat memoriei fostului apreciat fundaș central Marian Măuță, care a evoluat și la FC Precizia Săcele, și la FC Tractorul, și la FC Brașov în decursul carierei, cu destule meciuri jucate în prima ligă.

Viață pentru Adrian!

Față de edițiile precedente, scopul acestui turneu va fi unul caritabil. În cadrul evenimentului , echipele participante vor plăti o taxă de înscriere care va fi redirecționată către fostul jucător de la Precizia Săcele și FC Brașov, Adrian Drăgănoiu. De asemenea, și spectatorii prezenți vor putea dona pentru Adrian.

Adrian Drăgănoiu suferă de scleroză laterală amiotrofică şi are nevoie de sprijin financiar pentru continuarea tratamentului.

A început fotbalul la FC Braşov, echipă pentru care a şi jucat în Liga I, apoi a trecut la Precizia Săcele unde a evoluat peste 10 ani!

Adrian Drăgănoiu (48 de ani), fiul fostului mare jucător al lui FC Braşov, Sandu Drăgănoiu, este acum antrenor la CSŞ Braşovia, iar de cîţiva ani trăieşte o dramă. Motivul este unul extrem de dureros pentru fotbalist, familie, prieteni şi fani. Adrian suferă de o boală gravă, scleroză laterală amitrofică.

În urmă cu trei ani, Drăgănoiu a fost diagnosticat cu scleroză laterală amitrofică (ALS), care atacă celulele nervoase care controleaza mişcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mişcarea mîinilor, picioarelor şi a muşchilor feţei extrem de dificilă.

În ciuda diagnosticului cumplit, Adi a încasat cu demnitate vestea şi a ales să lupte.

Haideți să fim sâmbătă în număr cât mai mare la Sala de Sport de la Liceul George Moroianu și să susținem această cauză.

conform text pagina Fb: Rossoneri Saceleni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia