Home / Actual / A început organizarea de șantier pentru executarea căilor de rulare ale Aeroportului Internațional Brașov

A început organizarea de șantier pentru executarea căilor de rulare ale Aeroportului Internațional Brașov

Firma bucureșteană SC PORR Construct SRL este cea care a câștigat licitația pentru realizarea obiectivului „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a – Execuție cale de rulare Alfa, platforma de îmbarcare-debarcare și extindere a rețelelor de canalizare și drenaj aferente pistei de decolare-aterizare”.

Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului este de 26.581.072,28 lei la care se adaugă TVA în valoare de 5.050.403,73 lei.

„După patru ani de blocaje, reluăm construcția Aeroportului de la Ghimbav și suntem în grafic cu ceea ce ne-am propus să realizăm pentru a duce la bun sfârșit acest proiect pe care toți brașovenii și-l doresc cu ardoare.

Mă bucur că rezultatul licitației n-a fost contestat, dar acest lucru era de așteptat din moment ce am luat toate măsurile pentru a nu exista niciun fel de obiecții din partea ofertanților. Astfel, în doar câteva zile constructorul poate intra pe teren pentru a-și organiza șantierul.

Suntem foarte bucuroși că am depășit cu bine această etapă procedurală și acum putem continua investițiile la Aeroport, mai ales că avem banii asigurați în bugetul județean”, afirmă președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea.

Potrivit prevederilor contractuale, firma se obligă să execute lucrările în termen de 110 zile calendaristice (echivalentul a 15 săptămâni și 5 zile), conform ofertei.

RAT Brașov va deveni operator metropolitan. 2 trasee trec prin Săcele, dar noi am fost scoși din asociație de administrația lui Virgil Popa (PSD)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia