Home / Actual / A început campania de vaccinare și la Săcele. Cine sunt primii beneficiari ai acestui vaccin anti-COVID-19?

A început campania de vaccinare și la Săcele. Cine sunt primii beneficiari ai acestui vaccin anti-COVID-19?

Campania de vaccinare anti COVID-19 a început în de ieri 4ianuarie și în județul Brașov.

În cursul nopții dinspre 3 spre 4 ianuarie 2021, 1.950 de doze de vaccin au pornit către centrele de vaccinare din județul nostru.

Personalul medical și auxiliar din spitale este deja programat pentru vaccinare, iar cei din comunitate sunt arondați unor centre medicale dedicate, pe care le pot consulta pe site-ul Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov.

In centrul de vaccinare de la Săcele, cel aflat în incinta Spitalului Municipal Săcele, se vor vaccina în prima etapă cadrele medicale și angajatii din spital medicii de familie din localitățile Săcele, Zizin, Tărlungeni și Budila, angajații din ambulatoriile de specialitate și medicii farmaciști și alți angajați din domeniu din localitățile deja menționate.

Personalul inclus în etapa I-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 trebuie să aibă în vedere arondarea propusă la centrele de vaccinare și, înainte de programare, să contacteze centrul de vaccinare respectiv.

Cu unanimitate de voturi, consilierul judeţean Ciprian Sterpu a devenit preşedintele ATOP Braşov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia