Home / Actual / A fost un week-end plin pentru CS Rugby Săcele

A fost un week-end plin pentru CS Rugby Săcele

Sâmbătă, 9 aprilie s-au reluat meciurile din Campionatele Naţionale de rugby destinate categoriilor de vârsta U14 şi U15. Echipa de U14 a clubului s-a deplasat în Bucureşti pentru a susutine două partide, adversari fiind Steaua Bucureşti şi liderul campionatului Soimii-Triumf Bucureşti.

În prima întâlnire echipa noastră s-a impus cu 20-0, nereuşind însă, un joc convingător presărat cu multe greşeli. Prestaţia jucătorilor noştri nu s-a îmbunătăţit nici în a doua confruntare, la sfârşitul căreia a trebuit să ne recunoaştem învinşi pentru prima oară în acest campionat. Scorul 0-15 pentru formaţia bucureşteană, este unul greu de digerat, însă pe deplin meritat. Avem astfel la dispoziţie o săptămână în care trebuie să punem la punct ce nu a funcţionat în jocul echipei, iar în turneul din 16 aprilie, ce se va desfăşura în Săcele să arătăm un altfel de joc.

Citeste si despre sezatoarea de la Sacele

Lotul deplasat în Bucureşti: Tofan Răzvan, Trifan Robert, Todor Andrei, Borbea Daniel, Dobre Robert, Marin George, Enescu George, Murariu Adrian, Dragoş Ianis, Gândac Ciprian, Chihaia Casian, Pantilimon Sorin, Dragomir Alexandru, Văduva Alexandru, Savadan Dragoş, Barbu Mihai, Agoston Daniel, Brumaru Vlad.

La ora 13.00, tot sâmbătă s-a dat startul şi competiţiei de la U15. Primul turneu a fost găzduit de clubul nostru şi doream o evoluţie cât mai bună a echipei. Debutul a fost unul promiţător, impunându-ne în primul meci cu 39-0 în faţa celor de la PCE Ilfov. În meciul doi, am întâlnit liderul Tomitanii Constantă, liderul grupei. Meciul a fost unul foarte disputat, dar greşelile copilăreşti făcute de băieţii noştri s-au dovedit unele decisive, şi astfel a trebuit să ne recunoaştem învinşi cu 26-17. Am reuşit apoi să câştigăm celelalte două meciuri cu Metrorex Bucureşti 19-12 şi Dinamo Bucureşti 22-5, terminând pe locul 2 în clasament. Lotul U15: Bodor Alexandru, Szekely Ştefan, Lautaru Adrian, Voinescu Sebastian, Trif Radu, Cârcota Răzvan, Nica Daniel, Mironiuc Cătălin, Bularca Alexandru, Moş Florin, Stroia Răzvan.

Click aici pentru a citi despre FC Precizia Sacele

Nu sunt rezultate rele,dar suntem siguri că puteam obţine mai mult din aceste întâlniri. Pe viitor, trebuie să ne concentrăm mai mult, astfel încât să nu mai apară greşeli nefortate, iar pe fază de finalizare să fim mai atenţi. Un lucru care trebuie îmbunătăţit este şi apărarea, care în tur a funcţionat foarte bine la grupa de U14, însă în această etapă nu s-a ridicat deloc la înălţime. Următoarea etapă AMRB se va desfăşura pe terenul din bază sportivă Precizia Săcele cu începere de la ora 11.00 şi vor participa peste 250 de copii de la categoriile U10, U12 şi U14. La rugby-7-U15 este un week-end liber, urmând ca pe 23 aprilie să ne deplasăm pentru turneu la Dinamo Bucureşti!

Citeste ce angajeaza primaria Sacele

Tot pe terenul din Săcele a avut loc sâmbătă şi etapa judeţeană a ONSS la rugby tag. Au fost prezente scoli din Râşnov, Sânpetru, Prejmer, Hălchiu, Săcele, Braşov. Câştigătoarele celor trei categorii care urmează să reprezinte judeţul la faza zonală sunt: clasele 1-4 – Hălchiu, Clasele 5-8-Sanpetru şi liceu- Râşnov! Au fost prezenţi peste 120 de elevi, iar meciurile foarte aprig disputate ne demonstrează că în şcolile din judeţ sunt elevi care aşteaptă să fie descoperiţi de către cluburile de rugby.

sursa: pagina oficiala a CS Rugby Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply