Home / Actual / Apar primele rezultate şi la badminton pentru săceleni

Apar primele rezultate şi la badminton pentru săceleni

În weekendul 10-11 octombrie, Clubul Weplay din Brasov a fost gazda Cupei României la badinvictusminton U15 şi U9 organizată de Federaţia Română de Badminton. 

Doi sportivi săceleni, Miklos Hunor şi David Kiss-Istok care au început badmintonul în primăvară, au fost la prima lor participare la o competiţie atât de importantă. Miklos Hunor a reuşit să-l ţină în şah pe vicecampionul naţional la dublu băieţi, Alexandru Munteanu (Bucuresti), luându-i acestuia 17 puncte în primul set fiind foarte aproape chiar să-l câştige.

Acestea sunt primele confirmări că şi la badminton sportivii săceleni încep să se afirme, fiind necesare o implicare superioară şi mai multă seriozitate în dezvoltarea acestui sport în Săcele.

Săcelenii Miklos Hunor şi David Kiss-Istok (în echipament alb) se pregătesc la A.C.S. Invictus R-sport, club sportiv ce-i aşteaptă la cursurile de badminton pe toţi tinerii interesaţi de acest sport.

bad 2 bad 1

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply