Home / Actual / Polițiștii săceleni au intervenit după o ”amenințare” în familie

Polițiștii săceleni au intervenit după o ”amenințare” în familie

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 03 iunie 2022, în jurul orei 17.50, un bărbat, în vârstă de 70 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în vârstă de 67 ani, în timp ce se aflau la domiciliu, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Săcelenii Vlad Manoloiu și Razvan Mogodeanu Moldovan au reprezentat România la World Rafting Championship 2022 – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia