Home / Actual / Locuitorii din ANL Bunloc solicită amplasarea unei insule pentru colectare selectivă a deșeurilor în zonă

Locuitorii din ANL Bunloc solicită amplasarea unei insule pentru colectare selectivă a deșeurilor în zonă

Locuitorii din zona rezidențială ANL Bunloc își doresc o insulă pentru colectare selectivă a deșeurilor reciclabile și au pornit un demers online (o petitie CLICK AICI) ce va sta la baza unei solicitări către administrația municipiului Săcele.

”Zona in care locuim este una dintre cele mai frumoase suburbii ale Brasovului, iar fiecare dintre noi doreste sa pastreze si sa protejeze mediul natural pe care-l avem.

In consecinta, solicitam Primariei Municipiului Sacele sa  amplaseze in cel mai scurt timp o insula pentru colectarea selectiva a deseurilor reciclabile (sticla, plastic, hartie), in proximitatea Cartierului Rezidential Bunloc.

Acest demers ar permite locuitorilor cartierului sa recicleze mai eficient deseurile, inclusiv pe cele din sticla, dar in acelas timp ar contribui la protejarea naturii prin faptul ca turistili si  sportivii care frecventeaza zona ar avea unde sa depoziteze in siguranta deseurile cu care revin din drumetii”, spun initiatorii petitiei.

Daca doriti sa sustineti acest demers printr-o semnatura la petitie sau printr-o distribuire va rugam sa urmati link-ul de mai jos:

Amplasarea unei insule pentru colectare selectiva a deseurilor in zona Cartierului Rezidential Bunloc Sacele – Petitieonline.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia