Home / Tărlungeni / Un bărbat din Tărlungeni este suspect într-un caz de viol și tâlhărie calificată

Un bărbat din Tărlungeni este suspect într-un caz de viol și tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “viol”, “tâlhărie calificată” și “influențarea declarațiilor”. 

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că în seara de 08/09 martie a.c., o femeie, în vârstă de 66 ani, aflându-se într-un local din municipiul Brașov, ar fi cunoscut o persoană de sex masculin, pe care ar fi invitat-o la adresa sa de domiciliu.

Prin constrângere fizică, femeia în cauză ar fi fost agresată sexual, iar ulterior deposedată de bijuterii, telefon mobil și o sumă de bani. De asemenea, la plecarea din locuință, bărbatul în cauză, în încercarea de a determina persoana vătămată să nu sesizeze cadrele de poliție, i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență.      

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 51 ani, din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

La data de 14 martie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului și au pus în executare un mandat de aducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.   

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale.

De astăzi începe Recensământul Populației și Locuințelor și la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia