Home / Actual / Scandal cu falsificarea listelor de semnături la PSD! Urmează plângerile penale ale opozitiei

Scandal cu falsificarea listelor de semnături la PSD! Urmează plângerile penale ale opozitiei

Opoziția taxează dur fabrica de semnături false pe care PSD-ul a pus-o în mișcare la aceste alegeri locale.

Un material filmat cu camera ascunsă demonstrează cum prin birourile administrației, oamenii falsifică pe bandă rulantă tabele de semnături pentru susținerea unui candidat al PSD.

Totul se face organizat, sub stricat supraveghere a unor sefuți, oamenii având chiar target de a face cât mai multe astfel de tabele false.

Pe filmare se aude cum oamenii spun că ”acum vine șefu’ și ne ia la rost”

Metoda nu este nouă și nici străină de PSD.

”Fabrica de semnături pentru PSD și Daniel Florea. Aceasta este imaginea tragică a administrațiilor locale din București conduse de baroni. Angajații Primăriei Sectorului 5, în sediul Primăriei, comit infracțiuni: falsifică semnături pentru candidaturi.

Alianța USR PLUS va depune mâine plângere penală împotriva PSD, a primarului Daniel Florea și a tuturor persoanelor care apar în acest video. Infracțiunile comise sunt fals, uz de fals, delapidare (folosirea resurselor primăriei in scopul personal și de partid) și abuz în serviciu” 

spune Vlad Voiculescu, Alianta USR PLUS

Primăria Săcele vinde terenuri situate în zona ANL Bunloc prin licitație publică deschisă cu strigare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia