Home / Actual / 4 titluri de campioni naționali la Orientare în alergare pentru CS Babarunca Săcele

4 titluri de campioni naționali la Orientare în alergare pentru CS Babarunca Săcele

Peste 350 de sportivi au participat în weekendul anterior în județul Alba la Campionatele Naționale de Orientare în Alergare. 

Petru Tulban, la categoria M12 (copii sub 12 ani), a obținut două titluri de Campion Național în probele de Medie și Lungă Distanță, iar Cristina Ștefan, la categoria F50, două titluri de Campion Național la Sprint și Lungă Distanță și locul 2 la Medie Distanță.

La această competiție Iuliu Dopovecz senior (veteranul orientarii din România la cei 86 de ani împliniți) a parcurs toate etapele de concurs ocupând locul 1 la categoria M 85.

De remarcat faptul că Cristina Ștefan, cu o săptămână înainte, a câștigat o medalie de aur și la Campionatele Est-Europene de Orientare, care au avut loc în localitatea Cerkno din Slovenia.

Rezultatele primelor trei etape cumulate au fost premiate cu Cupa Centenarului unde deasemenea sportivii de la CS Babarunca au fost laureați.

Pe podium au urcat: Petru Tulban loc 1 M 12, Cristina Stefan loc 1 F 50, Daniel Ștefan loc 3 M 50, Iuliu Dopovecz senior loc 1 M 85, Matei Tulban loc 1 Open începători, Maria Tulban loc 2 Open începători.

CS Babarunca anunță pe această cale că, după începerea anului școlar, va începe o nouă etapă de selecție în rândul copiilor din școlile săcelene.

Victorie la scor pentru Precizia Sacele cu Carpati Berivoi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia