Home / Actual / 29 de locuințe izolate și neelectrificate din Săcele ar putea beneficia de instalarea gratuită a panourilor foto-voltaice

29 de locuințe izolate și neelectrificate din Săcele ar putea beneficia de instalarea gratuită a panourilor foto-voltaice

Deputatul PSD Roxana Manzatu anunță că 9 primării brașovene au la dispoziție finanțare nerambursabilă de 100% de la Administrația Fondului pentru Mediu pentru a achiziționa și instala sisteme foto-voltaice pentru 295 de gospodarii izolate, neelectrificate.

Printre acestea se află pe listă și Primăria Municipiului Săcele, pe raza căruia 29 de locuințe ar putea beneficia prin acest program de aproximativ 725.000 lei.

În total, 7.375.000 lei sunt alocați județului Brasov, in aceasta prima sesiune de finanțare, pentru achiziționarea și instalarea panourilor, valoarea maxima fiind de 25.000 lei/sistem/gospodărie.

Prima sesiune de depunere a cererilor de finanțare la Administrația Fondului pentru Mediu de către primăriile eligibile are loc între 10 Aprilie și 10 Iulie 2019.

Lista tuturor localităților din județul Brașov este aici:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia