Home / Actual / 100 de conducători auto opriți de controlul polițiștilor rutieri în Săcele. Câți au rămas fără permis?

100 de conducători auto opriți de controlul polițiștilor rutieri în Săcele. Câți au rămas fără permis?

La data de 21 august 2022, în intervalul orar 07.00 – 10.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune ce a avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul activităților desfășurate pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, au fost opriți în trafic și verificați 100 de conducători auto.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.000 lei, totodată fiind reținute 1 certificat de înmatriculare și permise de conducere pentru conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Reamintim faptul că scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia