Home / Actual / Spitalul din Sacele, din nou in atentia autoritatilor

Spitalul din Sacele, din nou in atentia autoritatilor

ministruMinistrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu (foto dreapta) a făcut o vizită de lucru la spitalul din Săcele pentru observa personal care este starea unităţii medicale săcelene, în vederea continuării procesului de redeschidere. Ministrul Sănătăţii a fost însoţit pe parcursul vizitei de primarul oraşului Săcele, Radu Nistor şi de o serie de consilieri locali şi oameni din administraţia locală şi centrală.

La finalul vizitei, în cadrul unei declaraţii pentru presă Nicolae Banicioiu a spus că este surprins plăcut de felul în care arata spitalul, considerând că există premizele redeschiderii deoarece ministerul pe care îl conduce a virat deja banii către Casa de Asigurări de Sănătate, bani necesari semnării contractelor cadru pentru personalul de specialitate, aceste contracte urmând a fi semnate pentru o unitate medicală cu aproximativ 55 de paturi, în jur de 200.000 lei.

Totodată ministrul a punctat faptul că personal, consideră drept criminal gestul de a închide acest spital şi va susţine fără ezitare redeschiderea lui. Întrebat dacă are şi un termen, ministrul Banicioiu a spus că nu poate da un termen legat de redeschiderea spitalului.