Home / Actual / Opinia saceleana: Despre parcarile auto din oras

Opinia saceleana: Despre parcarile auto din oras

Stimată redacție, vă transmit opinia mea referitoare la parcările auto din Săcele, sper să o publicați:

“Eu plătesc un loc de parcare de când sunt locurile cu taxă, dar sunt zone în cartierul Ștefan Cel Mare unde în fața blocurilor nu sunt marcaje sau nu sunt numerotate locurile pentru parcare, dar totuşi acestea sunt pline de mașini ale căror proprietari nu plătesc taxe la primărie.

De ce nu se ia o măsură? Sau de ce nu se trasează și acolo pentru ca toată lumea să plătească. Așa ar fi normal! Eu plătesc și deseori locul îl găsesc ocupat de altă mașină cu toate că am talon valid pentru parcarea respectivă. Nu sunt răutăcios, dar să fie taxa pentru toți sau pentru nimeni.

Plus că dacă te duci la o scară străină și parchezi pentru câteva clipe, imediat apare un locatar și face scandal că i-ai luat locul, deși el nici măcar nu plătește pentru acel spațiu. Dar așa știe “că este al lui de ani de zile!

Propun dacă tot plătim impozit să se facă acele triunghiuri, pe care fiecare să și le pună pe spațiul de parcare și astfel primăria mai poate încasa niște bani și situația se reglementează. Nu dorim decât normalitate, nimic altceva.

Nu cunosc situația din alte zone ale orașului, dar presupun că nu poate fi diferită de cea din cartierul Ștefan Cel Mare. Sper ca acest mesaj să ajungă și la cei din primăria Săcele și să se ia măsuri!”

Aceasta opinie aparține unui cititor al nostru, ce a dorit să rămână anonim.