Home / Actual / Puteți sprijinii Asociația Atelier Săcelean la concursul Brasov Heroes

Puteți sprijinii Asociația Atelier Săcelean la concursul Brasov Heroes

Te invităm pe 12 iunie în Zona de Agrement a Lacului Noua să alergi într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație, să susții unul din proiectele înscrise.

Sa sprijinim prin donatia si participarea noastra la cursa Brasov Heroes proiectul:

Proiect: My Way – Organizatia: Asociația Atelier Săcelean

Prin intermediul acestui proiect ne propunem să formăm echipe de lideri responsabili, încrezători în forţele proprii, capabili să se întreţină singuri şi care au un set de valori corecte care-i ghidează în viaţă: compasiune, bunătate, cinste, responsabilitate. Cursurile sunt susţinute de formatori voluntari, autorizaţi, în concordanţă cu scopul urmărit.

NEVOIAÎn urma studiilor efectuate am ajuns a concluzia că tinerii proveniţi din medii dezavantajate social nu beneficiază de o educaţie adecvată în familiile din care provin, drept urmare aceştia ajung cel mai adesea să abandoneze şcoală şi să lucreze mult sub capacitatea lor. Scopul nostru este ca beneficiarii acestui proiect să poată sta pe picioarele lor încă de tineri şi să devină cea mai bună variantă a lor. Să-şi dezvolte talentele,abilităţile şi să fie responsabili de acţiunile lor. Pentru asta, îi formăm încă de tineri.

SCHIMBAREA

Acest proiect a început în Aprilie 2015, cu 5 copii din cadrul Asociaţiei Atelier Săcelean, copii proveniţi din medii dezavantajate social din oraşul Săcele. Curând, numărul lor a crescut la 12. În urma campaniei de strângere de fonduri din Octombrie 2015 în cadrul evenimentului „Braşov Heroes – Cursa cu obstacole a comunităţii”, cu fondurile obţinute am reuşit să extindem proiectul astfel încât, până în acest moment, un număr de circa 45 de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani, au beneficiat de acest proiect.
Până în prezent, copiii au beneficiat de cursuri de dezvoltare personală, educaţie financiară şi antreprenoriat. Pentru următoarea perioadă vor urma cursurile de comunicare, lidership şi vânzări.
Sub îndrumarea unor formatori autorizaţi, aceste cursuri se desfăşoară sub forma unor ateliere practice, în care beneficiarii îşi însuşesc teoria rezolvând diverse situaţii concrete. În acest fel, nu numai că ne asigurăm că au înţeles ce li s-a predat, ci chiar încep să devină interesaţi să înveţe.

ACTIVITĂȚI

Activităţile pe care le desfăşurăm în cadrul acestui proiect sunt:

Dezvoltare personală
Cursuri de educaţie financiară
Cursuri de antreprenoriat
Cursuri de lidership
Cursuri de comunicare
Cursuri de vânzări

Durata proiectului este de 3 ani de zile cu posibilitatea de extindere până la 5 ani.

BUGET

Avem nevoie de 6000 lei pentru extinderea proiectului, bani ce vor fi folosiţi pentru închirierea unui spaţiu adecvat, pentru materialul didactic, aducerea unor formatori dedicaţi pentru anumite specializări. În 2015 am reuşit să adunăm 4299 de lei şi am crescut numărul de beneficiari de la 12 la 45. Anul ăsta ne propunem să dublăm cel puţin numărul de beneficiari.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply