Home / Business / Hidroelectrica mai scoate o dată la vânzare grupul “Tărlung”

Hidroelectrica mai scoate o dată la vânzare grupul “Tărlung”

Producătorul de energie Hidroelectrica scoate la vânzare, prin licitaţie, 20 de microhidrocentrale (MHC-uri), cu o putere totală instalată de 16,48 MW şi o energie de proiect de 49,2 GWh/an, oferind o reducere de aproape jumătate din preţul iniţial, conform bizbrasov.ro

Din Brașov este scos grupul de patru microhidrocentrale de pe Tărlung la prețul de pornire de 8,1 milioane de lei (1,8 milioane de euro).

Până în prezent au fost vândute un numar de 36 de MHC-uri, cu o putere totală instalată de 29,22 MW și o energie de proiect de 97,60 GWh/an, la un preț de 94.372.883,3 lei, echivalentul a peste 21 milioane de euro, informează Biroul de Presă al Hidroelectrica.

Valoarea centralelor hidroelectrice de mică putere oferite spre vânzare în această etapă a scăzut la aproximativ 49 milioane de lei, beneficiind astfel de o reducere de peste 23.262.013 lei față de prețul inițial aferent licitațiilor desfășurate începând cu luna septembrie 2014.

Ofertanţii care vor să participle la licitaţie trebuie să depună documentele de participare la sediul Hidroelectrica până la data limită, 16 mai, licitaţiile publice cu strigare urmând să se desfăşoare între 23-26 mai.

Citește și despre campania “Plantează in Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply