Home / Actual / Mihail Kiss, cetăţean de onoare al Municipiului Săcele

Mihail Kiss, cetăţean de onoare al Municipiului Săcele

La iniţiativa viceprimarului municipiului Săcele şi a patru consilieri locali, domnului Mihail Kiss (foto drapta sus) i s-a acordat ieri, 17 decembrie, titlul de cetăţean de onoare al oraşului nostru.
Prin documentele aferente propunerii s-au adus la cunoştinţa autorităţii locale aspecte bibliografice care ilustrează aportul considerabil ale d-lui Mihail KISS și contribuția adusă la creșterea prestigiului Municipiului Săcele pe plan național și internațional, în calitate de promotor al activității de culturism și fitness în țara noastră.

Născut la data de 30 august 1930, d-l Mihail KISS este o personalitate marcantă a comunităţii săcelene, dar și al culturismului românesc, un om remarcabil, atât sub aspect profesional, cât și personal.

Fire perseverentă și creativă, d-l Mihail KISS a reușit să înregistreze prima școală de forță particulară în 1967, dezvoltând, totodată, și aparatul de dezvoltare universală a muschilor, pentru acesta din urmă fiindu-i conferit Certificatul de Inventator și premiul Lauri în cadrul unei festivități organizate la Brașov.

kiss222

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. daca nu era maghiar mai era promovat sau amintit macar?
    ??

Leave a Reply