Home / Actual / Stand-Up Comedy la Săcele!

Stand-Up Comedy la Săcele!

Va asteptam la primul eveniment de Stand-Up comedy organizat in Sacele alaturi de echipa Fenyes cu artistul nostru COSMIN BIGHEI ! Vineri 18.12.2015 la ora 18:30 !
Str. Al. I. Lapedatu nr 3 Restaurant Fenyes !
Speram sa incurajam tinerele talente locale si sa deschidem calea tinerilor la distractie chiar aici in Sacele
Suport artist : 20 de lei !

Cosmin Bighei este actor, comediant şi moldovean. Mulţi se chinuie să-şi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul.
Are la activ peste 200 de show-uri de stand-up în Bucureşti şi prin ţară şi 7 apariții cu momente de stand-up în emisiunile Agentul VIP, Distractis Show și Românii au Talent. În 2014 a obținut locul 1 la Festivalul Internațional de Stand-up Comedy din Cluj-Napoca, iar în 2015 locul 1 la Festivalul Otopeniul Vesel, secțiunea stand-up comedy. Face şi teatru de improvizaţie alături de colegii săi din trupa Comedy.Show.
Cea mai mare satisfacţie a sa e că de când s-a aflat că face poante bune îl caută foarte multe balerine.
În spectacolulul său te invită la o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc intergalacticul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi nicăieri.

Vineri 18.12.2015 la ora 18:30! Str. Al. I. Lapedatu nr 3 Restaurant Fenyes !

Eveniment organizat de Tudoran George si Anonymous Event & Planing Agency

standup

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply